Om Top Rank Equipment

Top Rank Equipment har sedan 1983 tillverkat produkter inom boxning. Sedan 2012 har vi utökat vårt sortiment och kan nu erbjuda våra kunder boxningshandskar, thaiboxningshandskar, BJJ dräkter, thaibenskydd, MMA benskydd, mittsar och handlindor från vårt egna märke Top Rank Equipment.

Alla Top Rank Equipments produkter är utvecklade för att hålla hög kvalitet. Produkterna är slitstarka och har skön passform och tillverkas i skinn eller konstläder.

En mycket prisvärd produkt som du ska kunna ställa höga krav på!

TopRankEq.com

TopRankEq.com är en växande kamsports- och kosttillskottsaffär på nätet. Här kan du enkelt beställa och få hem produkter som du kan tänkas behöva för att motivera din träning inom kampsport – allt från kosttillskott till kampsportsutrustning och träningskläder för dig som utövar MMA, Thaiboxning, Brazilian Jiu-jitsu, Boxning och Submission Wrestling.  Dessutom säljer vi även desinfektionsmedel för desinficering av utrustning som regelbundet används av utövare.

TopRankEq.com värdesätter trygg e-handel, snabba och säkra leveranser och bra service. Vi ska förse kunden och klubbarna med bra service och högkvalitativa produkter till bra priser. Vi tar endast in produkter och märken som håller hög kvalité.

Vi jobbar ständigt med att ta fram nya produkter inom kampsport och kosttillskott för att kunna utöka butiken med fler spännande produkter som gör din träning mer intressant och framgångsrik. 

Alla produkter av Top Rank Equipment kan du köpa här på TopRankEq.com. Övriga märken som du hittar på TopRankEq.com är bland annat Lonsdale, Bad Boy, Adidas, Self, Back2Basic och Antiviba Sport och många fler.

Vår webbutik har öppet när just du har tid. Det är både enkelt och bekvämt att handla hos oss.

Har ni synpunkter, åsikter eller frågor så ta gärna kontakt med oss.

 Varmt välkomna! 

 
Vårat organisationsnummer:559196-8655

Adress

Riddarstensvägen 1
44333 Lerum
Epost: Info@toprankeq.com